Facilitaire consultancy

Loopt u binnen uw organisatie tegen facilitaire vraagstukken aan waarvan u de kennis en kunde niet in huis hebt? Dan kan het efficiënter en daardoor ook kostenbesparend zijn om deze door ons te laten implementeren. Wij leveren facilitaire consultancy, op maat gemaakt, omdat elke organisatie en elke situatie vraagt om een eigen oplossing. Door onze jarenlange ervaring binnen de branche lossen wij – vaak praktische – vraagstukken voor u op voordat u er erg in heeft. Zo kunnen wij u helpen om binnen no time zelf flinke stappen binnen zo’n proces te zetten, ook kunnen we het volledige proces van u overnemen en uitvoeren. Onze consultants verdiepen zich in de specifieke organisatie en werkomgeving om tot een passend advies te komen. Onze adviezen hebben bewezen het rendement van organisaties te verbeteren. U kunt zich ondertussen blijven richten op uw eigen werkzaamheden.

Veranderende omstandigheden vragen om een andere aanpak

Niet alleen organisaties veranderen continu, ook omstandigheden als de samenleving, technologie en wetgeving zijn aan verandering onderhevig. Staat u met uw bedrijf voor een dergelijke verandering? Dan helpen wij u graag verder.

Door goed te luisteren, zaken bespreekbaar te maken, juiste afwegingen voor te houden of te maken maar ook zeker te relativeren komen wij tot een helder inzicht en een passend advies. Onze belofte daarbij is dat we voor duurzame resultaten gaan; een verantwoord, veilig en gezond eindproduct. Naast advies en eventuele implementatie hiervan kunt u ook uw facilitaire diensten aan ons uitbesteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefonie of het beheren van uw wagenpark.

Inkoop

Kosten en kwaliteit bepalen de koers van het inkoopbeleid. Onze inkoopexperts hebben een brede facilitaire productkennis en kennen door de diverse trajecten verschillende inkoopprocedures. Vanwege onze verschillende samenwerkingen met bedrijven binnen het facilitaire gebied en onze bekende inkoopkanalen kunnen wij goede prijzen leveren. Zo bent u verzekerd van een verantwoorde balans tussen prijs en kwaliteit.

Ervaring

Met de diverse consultants binnen ons bedrijf kunnen we bouwen op een rijke ervaring als het gaat om uw facilitaire vraagstukken. Zo hebben we al voor verschillende bedrijven in diverse branches zoals de zorg, de horeca en gebouwenbeheer onze expertise succesvol in kunnen zetten.

Neem direct contact met mij op