Voortraject Basisopleiding Leidinggevenden

De meeste cursisten omschrijven de Basisopleiding Direct Leidinggeven als waardevol, leerzaam en intensief. Het intensieve gedeelte zit hem vooral in het feit dat er tijdens de training aan veel verschillende competentiegebieden gewerkt wordt. Insources biedt daarom van nu ook een voortraject aan, zodat cursisten een betere basis hebben om de Basisopleiding Direct Leidinggeven tot een goed einde te brengen.
Binnen dit voortraject gaan we aan de slag met de vaardigheden die ook terugkomen in de Basisopleiding. Op deze manier kan de cursist wennen aan het niveau en intensiteit van de training, maar kunnen wij als Insources ook een betere inschatting maken over de slagingskansen van de cursist voor de Basisopleiding Direct Leidinggeven. Deze ervaringen en inschattingen zullen wij met zowel de werkgever als de cursist delen, in de vorm van een advies. Dit is echter geen bindend advies, cursisten zijn zelf vrij om te kiezen.

Competentiegebieden
* Coachingsvaardigheden
* Interculturele communicatie
* Algemene communicatievaardigheden (Gesprekstechnieken)
* Instructies geven
* Planning en controle
* Motiverende gespreksvoering
* Voorkoming van ziekteverzuim
* Klachtafhandeling
* Leiderschapsstijlen
* Werken met doelgroepen met afstand tot de arbeidsmarkt
* Werving en selectie personeel
* Ethisch en integer handelen

Overige informatie
Doelgroep:
Voormannen/vrouwen, objectleiders en zoneleiding die extra training en begeleiding nodig hebben om de Basisopleiding Leidinggeven succesvol te kunnen afronden
Duur
: 2 dagen
Waar:
Zwolle – Incompany – Op een eigen gekozen locatie (minimaal 8 personen)
Prijs: 440,00

Subsidie: 440,00 p.p.