Basis(vak)opleiding algemene schoonmaak + Module Recreatiebungalows

Subsidiabele opleiding (RAS)

Een recreatiebungalow moet natuurlijk tiptop schoon zijn wanneer de nieuwe gasten arriveren. Dat betekent voor de schoonmaakmedewerkers nogal eens flinke stress om alles op tijd en grondig schoon op te leveren. Speciaal voor deze categorie schoonmaakmedewerkers is er de opleiding Verblijfsrecreatie.
In deze cursus staan de werkzaamheden van de dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden centraal. Er komen nogal wat specifieke vaardigheden aan de orde. De cursisten krijgen theorie en veel praktische kennis aangereikt. Daarbij ligt het accent op veilig en effectief werken, ergonomisch werken met de microvezelmethode en het omgaan met tijdsdruk. Deze training wordt alleen aangeboden in combinatie met de basismodule Schoonmaak.

Programma 
* Interieuronderhoud: dagelijkse en periodieke taken
* Sanitair onderhoud: dagelijkse en periodieke taken
* Bedden afhalen en opmaken
* Keuken inspectie inventaris, schoonmaken en moppen
* Wassen van glazen afscheidingen
* Vloeronderhoud: stofwissen en moppen
* Werkzaamheden boven reikhoogte
* Communicatie en hospitality
* Cao (onder andere arbeidsomstandigheden)

Examen
Het examen wordt afgenomen door het RAS-Examenbureau. Tijdens het examen wordt de schoonmaakmedewerker getoetst op voldoende kennis en vaardigheden en of de juiste handelingen worden uitgevoerd. Wanneer zij het examen met goed gevolg hebben afgerond, ontvangen zij het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken plus de module Verblijfsrecreatie.

Overige informatie
Doelgroep: Medewerkers in de schoonmaakbranche
Duur: 7 dagdelen (excl. examen)
Waar: Zwolle / Op locatie/ Incompany (minimaal 7 personen)
Prijs: 580,- p.p.

Subsidie (RAS): 620,00 p.p.